Om Sekant Fastighetsservice

Få fastighetsskötare i Malmö kan mäta sig med den erfarenhet som ryms hos oss på Sekant Fastighetsservice. Sekant slog upp sina portar inom fastighetsskötsel redan år 1976, så snart firar vi 40-årsjuileum! Sedan starten har vi arbetat hårt för att erbjuda högkvalitativa tjänster inom fastighetsskötsel till allt från företag till fastighetsägare och privatpersoner. Vi arbetar i Malmö stad, men också utanför, inom en radie på ungefär fyra mil.

Fastighetsskötsel sedan 1976

Vår vision inom fastighetsskötsel är att vi ska kännas som ett självklart val, eftersom vi erbjuder mer än någon annan. Vi vill hela tiden att våra kunders förväntningar på oss ska överträffas, att vi snabbt ska bli oumbärliga. Detta gör förstås att kvaliteten på våra tjänster är svår för andra fastighetsskörare i Malmö att matcha.

Vi är den enda du behöver

Det är dock inte bara kvaliteten på de jobb vi utför som gör att vi står ut i mängden. Vi har också ett utbud av tjänster som är så omfattande att det till och med innefattar VVS. Vad du än behöver hjälp med som rör din fastighet så kan du fråga oss – vi är den enda fastighetsskötare du någonsin kommer att behöva.

Genom att bara behöva en enda som ansvarar för allt som rör din fastighetsskötsel så sparar du både tid och energi, samt pengar i förlängningen. Du blir dessutom av med ett onödigt stressmoment.

Bli en del av Sekant

Är du kanske intresserad av att bli en del av vårt sammansvetsade team? Vi är ofta intresserade av att välkomna nya, duktiga medarbetare – ring eller e-maila!

 

Proffs på fastighetsskötsel, städ och trädgård sedan 1976

Kontakta oss