Våra tjänster

Fastighetsförvaltning

Har du ansvaret för en bostadsrättsförening, eller äger du kanske en fastighet i Malmö och önskar anlita en ansvarsfull fastighetsförvaltare som kan ta ansvar för fastighetsskötseln?

Det finns bara fördelar i att anlita en fastighetsförvaltare som kan ta ansvar för alla bitar i skötseln av en fastighet. Vi tar hand om allt från teknisk förvaltning till praktiska lösningar. Vi kan dessutom bistå som koordinator den dag renovering står på schemat.

Sekant Fastighetsservice blir din virtuella vaktmästare.

Städning

Vanlig, hederlig städning är den tjänst som är mest uppskattad från de allra flesta. Städade lokaler kan inte tas för givna, särskilt inser man detta den dag man plötsligt kanske står utan städhjälp. Sekant Fastighetsservice erbjuder klassisk städhjälp utifrån dina behov, oavsett om du önskar hjälpen hemma i dina privata rum, eller i ditt företags affärs- eller kontorslokaler.

  • Privatpersoner
    Städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, snöskottning, flyttstädning, hantverksarbeten, m.m.
  • Företag
    Städ och vård av lokaler, kontorsstädning, butiksstädning, städning av idrottshallar, garage, lagerlokaler, nöjeslokaler, fönsterputsning m.m.

Vi anpassar våra tjänster och tider efter de behov som du uttrycker, vi finns här för att underlätta för dig.

Fönster

Fönsterputsning är något man lätt «glömmer bort» när man har hand om fastighetsskötsel, men rena fönster gör så otroligt mycket för intrycket man får i ett rum. Att kunna se ut genom rena fönster höjer känslan av välbehag och ger ett avsevärt bättre intryck på besökare. Överlåt putsningen av dina fönster till oss så glöms de inte bort.

Utemiljö

Vi genomför en rad olika trädgårdsarbeten, allt från gräsklippning till trädfällning, plantering och ogräsbekämpning. Såväl fastighetsparker och diverse allmänna utemiljöer, som privata små trädgårdar, tas om hand på bästa tänkbara sätt av oss.

VVS

Som en liten specialare erbjuder vi på Sekant Fastighetsservice utöver ovan nämnda element inom fastighetsskötsel också VVS-tjänster. Vi har nyligen utökat vår repertoar och säljer, installerar, reparerar och servar allt som har med vatten, värme och sanitet att göra.

Varmt välkommen!

Proffs på fastighetsskötsel, städ och trädgård sedan 1976

Kontakta oss